You are here

flyer promotie

Bijna tien jaar geleden is Cosmic Events begonnen met de verspreiding van flyers. Zelfs in deze tijd van social media, bewijst de flyer nog steeds zijn waarde, zeker als deze precies bij uw doelgroep terecht komt. Zodra mensen uw flyer gezien hebben, is dat direct merkbaar in uw (kaart)verkoop.
Flyers worden op twee manieren verspreid, als eerste de zgn actieve promotie dmv flyerpacks aan het einde van elk feest. Dit is een pakket van verschillende flyers gezamenlijk verpakt in een sealbag. Deze worden direct aan de mensen gegeven wanneer ze naar huis gaan, het grootste deel wordt dan ook meegenomen, en vaak onderweg naar huis in de auto al bekeken. Naast losse flyers zijn er af en toe ook boekjes, bv bij grote festivals, maar indien mogelijk raden wij aan om altijd te kiezen voor een flyer in een flyer pakket, omdat dit de hoogste attentie waarde heeft, veel hoger als bv een promotie boekje. Ter illustratie, een promotie flyer bij de post valt veel meer op dan een advertentie in een magazine.
Naast de actieve promotie bij feesten is er ook nog passieve flyer promotie mogelijk. Vijf dagen per week verspreiden wij in samenwerking met onze partners, flyers in winkels door het grootste deel van Nederland. Deze dag promotie is een prima aanvulling op de reguliere flyer verspreiding. Omdat ook de flyer promotie direct gericht is op uw doelgroep. Informeer daarom vrijblijvend naar onze zeer scherpe tarieven.